Skip to main content

Hi lieve Beverly babes! ????

Iedere vrouw is uniek en mooi op haar eigen manier. Dit betekent dan ook dat iedere vrouw een ander lichaamstype heeft. Het kan dan ook soms lastig zijn om outfits te combineren als je niet goed weet welke kleding het beste bij jouw figuur past. Wil je weten welk figuur jij bent en welke kledingstukken dus niet mogen ontbreken in jouw kast? Lees dan snel verder!

De zandloper⏳

De volgende punten zijn kenmerkend voor het zandloperfiguur: je hebt brede heupen en schouders en een smalle, korte taille. Ook heb je volle borsten en ronde billen. 

Heb jij een zandloper figuur? Dan mag je in je handjes knijpen. Dit is namelijk het meest gewilde lichaamsfiguur. Jouw prachtige taille mag zeker gezien worden! Kies dus voor strakke topjes of jurken, getailleerde blazers of een mooi riempje om dit te accentueren. Jouw figuur is super vrouwelijk en sexy, dit hoef je dus niet extra te benadrukken. Zorg er dus voor dat je kledingkeuzes classy blijven. Verder kun je eigenlijk alles dragen dus ik zou zeggen, ga ervoor! ????

De appel ????

Jouw schouders zijn net zo breed als je heupen, je taille is amper zichtbaar en je hebt soms een buikje. Je hebt volle borsten en platte billen. Herken jij je hierin? Dan heb jij een appel figuur. 

Het kan zijn dat je onzeker bent over je buik. Om hier aandacht van af te houden, kan je het beste andere lichaamsdelen accentueren. Dit kunnen je benen, schouders of borsten zijn. Ook zou ik heftige prints op de buik vermijden. Dit trekt namelijk juist de aandacht! Kies voor een top met een A-lijn. Dit zit strak bij de borsten en loopt hierna wijd uit. Perfect dus! Je benen mogen echter wél gezien worden! Kies daarom voor een mooie broek met print of een korte rok ????????

De peer ????

Iemand met een peerfiguur heeft een smal bovenlichaam en een breed onderlichaam. Je hebt brede heupen, ronde billen, slanke benen, een strakke buik en een mooie taille. Je heupen zijn breder dan je schouders. Je hebt kleine borsten en mooie ronde billen.

Let erop dat je niet te wijde bovenkleding draagt. Omdat je heupen wat breder zijn, kan dat je heel breed maken en dat willen we natuurlijk niet! Je wilt juist jouw smalle bovenlichaam mooi accentueren. Dit doe je door strakke tops en/of een mooi ceintuur te dragen.

Als je onzeker bent over je heupen, wil je hier natuurlijk geen nadruk op leggen. Zorg ervoor dat je geen broeken draagt waarvan de zakken aan de zijkant zitten. Dit maakt je heupen optisch breder dan dat ze zijn. Kies juist voor hoge broeken, hierdoor lijken je benen langer en dus ook slanker.

De omgekeerde driehoek ????

Je hebt brede schouders, smalle heupen en een smalle taille. Herken jij je hierin? Dan ben jij een omgekeerde driehoek. 

Ik adviseer vrouwen met dit figuur om voor kleding te kiezen waardoor het allemaal net wat beter in proportie valt. Kies voor een broek die wat lager in de heupen valt. Dit zorgt ervoor dat je heupen wat meer vorm hebben. Ook een boyfriend jeans staat jou fantastisch! Vermijd off-shoulder tops en blazers met schoudervulling. Deze maken je schouders nog breder en dat wil je juist voorkomen. Kies in de zomer voor jurkjes die wijd uitlopen – dit kan je natuurlijk ook in de winter dragen met een panty! Hierdoor creëer je het zandloper effect voor je lichaam. 

Zwanger! ????

Je bent zwanger! Ten eerste natuurlijk gefeliciteerd! Maar zo’n kleintje in je buik zorgt er wel voor dat je lichaam enorm verandert. Niet alleen je buik groeit maar ook je taille, borsten, armen en benen lijken te veranderen. Wij hebben een paar tips waardoor jij je de gehele zwangerschap niet alleen fantastisch voelt, maar er ook zo uit ziet!  

Ga voor comfort. Het allerbelangrijkste is dat jij je prettig voelt in je kleding. Zorg er dus voor dat je kleding draagt wat lekker meebeweegt. Het eerste wat jij moet aanschaffen is een zwangerschapsbroek (of meerdere ????). Tegenwoordig zijn er heel veel mooie broeken waar je niet aan af ziet dat het een zwangerschapsmodel is. Ga dus op zoek naar eentje die bij jouw past. Verder raad ik je aan om niet voor te wijde kleding te kiezen, het is namelijk een wondertje wat in jouw buik groeit en dat mag je best showen. Be proud! 

Niet vergeten dames! Elke vrouw is prachtig op haar eigen manier! 

Deze tips helpen je dus om er nóg mooier uit te zien! ????

 

Liefs,
Alice van Beverly Beethoven