Skip to main content

Hi lieve Beverly Babes! ????

We moeten er toch echt weer aan geloven.. het is winter! ❄️ Dit betekent regen, kou, sneeuw maar ook een hele hoop gezelligheid. Warme chocomelk, zachte dekentjes en het knusse geluid van de open haard. Behalve de zachte huispakken en warme sokken mogen deze items ook zeker niet ontbreken in jouw kast deze winter! 

Regenbestendig ????

Een waterbestendige jas kan niet ontbreken in Nederland! Deze jas van Rains is een winterjas die is gemaakt van een ademende, waterdichte stof. Perfect voor een regenachtige dag! Verder is het met deze regenachtige dagen heel belangrijk om je spullen goed te beschermen tegen de nattigheid. De tassen van Rains zijn hierbij jouw redder in nood! Deze zijn namelijk speciaal ontworpen tegen de regen en er past ook nog eens heel veel in. Ideaal toch?! Wij verkopen de tassen in verschillende kleuren! 

Heerlijke sjaal ????

Natuurlijk kan een goede sjaal ook niet ontbreken. Sjaals en mutsen zijn dé accessoires van de winter dus je kunt maar beter een hele leuke kopen. Op zoek naar eentje die overal bij past en ook nog eens trendy is? Kijk dan eens naar deze beauty. Deze houdt je heerlijk warm tijdens de koude dagen en past bij elke jas. 

Truienweer!  ❄️

We weten natuurlijk allemaal dat een trui (of tien truien ;-)) niet kan ontbreken in jouw kast. Vaak zijn truien saai en grauw. Maar deze niet! Met zulke truien zie je er altijd fashionable uit. Leuk toch?!

Geen koude voeten! ????

Last but not least! Goede boots! Die kunnen natuurlijk niet ontbreken deze winter. Met deze boots heb jij deze winter geen last van koude voeten en ze zijn ook nog eens fashionable. En het voordeel is, ze zijn ook nogsteeds heel tof in het voorjaar! Zijn ze niet enig?

Shop al deze en nog veel meer andere winterse items nu op www.beverlybeethoven.nl 

 

Welk item ga jij shoppen? Vergeet dit niet met ons te delen via instagram! @beverlybeethoven. Wij zijn heel benieuwd!! ????

 

Veel liefs, Alice van Beverly Beethoven.