Deabused

Deabsused staat voor vier sterke, krachtige kernwaardes:

Trash Deluxe:
Elke vrouw heeft meerdere kanten, jij kan classy en casual tegelijkertijd zijn. Deze extremen gaan hand in hand in hun collectie. Vandaag sneakers, morgen hoge hakken. Waarom niet?

FlexFashion:
Elke dag komen er meer mode trends bij en groeien ze sneller dan ooit. Deabused is hier altijd van op de hoogte, dus jij ook.

Quality
Al hun schoenen zijn gemaakt van echt leer en materialen van hoge kwaliteit. Gemaakt om de stad mee te veroveren, of de rode loper.

Guts
Tradities zijn er om te breken. Wij geloven in krachtige, gewaagde ontwerpen en een onconventionele lifestyle. Net zoals jij zijn hun anders door niet basic te zijn. Heb lef.


Ilse Jacobsen

Voor meer dan 20 jaar is het idyllische dorpje aan de kust en het zomer resort Hornbæk – dat bekend is van zijn brede stranden en duinen – een constante inspiratiebron geweest voor het werk en de creativiteit van de Deense designer Ilse Jacobsen. Het universum van de Ilse Jacobsen lifestyle bestaat uit modieuze, stijlvolle regenkleding, elegante dameskleding en verfijnde schoenen en accessoires.


Rinascimento

Is een Italiaans vrouwenmodemerk met stijlvolle, strakke en elegante ontwerpen. Ze staan bekend om hun jurkjes met perfecte pasvorm en Italiaanse look. Naast dat vind je ook stijlvolle rokjes en blazer in de collectie van Rinascimento.


Just Dai

Just Dai is een modern Amsterdams merk met een veelzijdige collectie. Van sweaters, jurkjes, blazer tot schoenen. Stijlvol, uitdagend en onderscheidend is waar Just Dai voor staat. Straal klasse en elegantie uit.


Juli Dans Jewels

Juli Dans Jewels is een Nederlands sieraden en juwelen merk die stijlvolle, verfijnde accessoires maken die elk outfit perfectioneren. De collectie bevat armbanden, kettingen, ringen en oorbellen die ook perfect gestijld zijn voor aankomende winter. De juwelen zijn van hoge kwaliteit met 3 micron en 18k verguld. De stenen die gebruikt zijn zijn edelstenen of synthetische stenen. Ze zijn gestationeerd in Amsterdam en momenteel actief in 5 landen. De kracht van het merk ligt in de combinatie van verschillende stijlen en high-end designs, met luxere materialen voor een betaalbare prijs.