Skip to main content
Hier vind je informatie over veilig betalen bij Beverly Beethoven

Betalen

De bestelling moet betaald worden door middel van één van de digitale betaalmethoden die worden aangeboden in de Webwinkel.

IDEAL

iDEAL is de meest gebruikte betaalmethode voor online aankopen. Je rekent af in je vertrouwde internet betaalomgeving, op basis van de specifieke beveiligingsmethodes van jouw eigen bank.

Bij het afrekenen van je bestelling geef je aan dat je via iDEAL wilt betalen. Je selecteert jouw bank en vervolgens word je doorgeleid naar je eigen bank waar de betaalopdracht voor je klaarstaat. Je autoriseert de betaling en het bedrag zal direct afgeschreven worden van jouw rekening. Wij krijgen bericht dat de bestelling betaald is en gaan voor je aan de slag.

CREDITCARD

Betalen met een creditcard is erg eenvoudig. Bij het afrekenen van je bestelling geef je aan dat je met creditcard wilt betalen. De door ons geaccepteerde kaarten zijn: Visa, Mastercard en American Express.

Je voert de gevraagde gegevens in, je autoriseert de betaling en je bestelling is betaald. Wij krijgen bericht dat de bestelling betaald is en gaan ervoor zorgen dat jouw bestelling in orde gemaakt wordt.

PAYPAL

Bij het afrekenen van je bestelling geef je aan dat je met Paypal wilt betalen. Je wordt gevraagd om in te loggen op je rekening en de betaling te bevestigen. Wij krijgen bericht dat de betaling is ontvangen en gaan je bestelling in orde maken.

FASHIONCHEQUE

Wanneer je met een Fashioncheque wilt betalen, word je gevraagd om het kaartnummer en de pin van de cheque in te voeren. Het maximumbedrag dat je voor één bestelling met Fashioncheque kunt gebruiken is € 50,-.

Wij krijgen bericht dat je betaling voldaan is en gaan ervoor zorgen dat je bestelling in orde komt.

Helaas is het niet mogelijk om cheques die door de Postcodeloterij zijn uitgegeven online te verzilveren.

BANCONTACT

Je kunt betalen via Bancontact door in de app op betalen te klikken en de QR code te scannen of door te kiezen voor betalen via de Bancontactkaart. Wanneer je voor de tweede optie kiest, word je gevraagd je kaartnummer en de vervaldatum van de kaart in te vullen en de betaling te autoriseren.

Wij krijgen bericht dat je betaling is voldaan en gaan voor je aan de slag.