De ultieme tas voor city-girls!

balenciage city bagDe Balenciaga City Bag, een mooie en bekende tas met een lekker stoer tintje. Het model gaat al een behoorlijk aantal jaar mee. In de zero’s (2000 tot 2010), was het één van dé it-bags. Nu nog steeds is de City Bag niet uit het straatbeeld verdwenen.

Het had maar weinig gescheeld of de tassen waren niet op de markt verschenen. De toenmalig hoofdontwerper van Balenciaga, Nicholas Ghesquière, maakte voor de runway show van 2001 een aantal prototypes van de tas. Niemand was enthousiast, behalve modellen zoals Kate Moss. Nicholas besloot er 25 te maken voor modellen zoals Kate en Gisele. Sindsdien wilde iedereen zo’n tas hebben.

Het is een tijdloos model en de tas past eigenlijk overal bij. De details met ritsen vind ik zelf erg mooi. Ook is het zo dat het leer steeds mooier wordt. De tas kan best tegen een stootje en is lekker groot.

De tas is er in grote verscheidenheid van kleuren die ieder seizoen wisselen. Iedere denkbare kleur is ondertussen wel uitgekomen.

Wil jij ook zo’n Balenciaga-bag als deze blogger? Dan ben je bij ons aan het juiste adres. Je vindt de tas op onze webshop en in onze winkel op het Gelderlandplein.

Big kiss, 
Beverly

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *