The Chloé Faye

Een merk dat altijd al fantastisch is geweest, is het Franse Chloé. Ik ben er gek op! Sinds 2015 heeft het merk een aantal pracht-exemplaren gecreëerd die wat mij betreft tijdloos en bij iedere outfit draagbaar zijn. Zo bracht het merk als eerste de ‘Drew’ en de ‘Hudson’ uit, waarover ik eerder al schreef. Hierop volgde de ‘Faye’, mijn all time favourite.

Waarom? De Chloé Faye heeft een beetje van alles. De tas heeft een enorm luxe, bohemian uitstraling waaraan meteen zichtbaar is dat ‘ie van Chloé is.

De tassen zijn erg ruim, maar zien er toch compact uit. Je kunt hem dragen als schoudertasje en cross-body.

Kortom, de tas is easy to wear and easy to match.

De tas is al een tijdje de it-bag onder de bloggers, modellen en influencers. Er is zelfs een heuse wachtlijst ontstaan om de tas te kunnen bemachtigen. Wanneer je er niet snel genoeg bij bent zou het zomaar eens kunnen dat je moet wachten tot de nieuwe exemplaren worden gelanceerd.

Omdat de tassen onbetaalbaar zijn, zijn we speciaal voor jullie op zoek gegaan naar een mooie look-a-like. Zo betaal je voor een echte Chloé Faye small leather and suede shoulder bag  (een hele mond vol..) maar liefst €1050,- euro. Bij ons shop je een betaalbare look-a-like voor €69,95! Klik hier om te shoppen!

Big kiss,
Beverly

(Look en foto’s: Ohh Couture)

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *