Stella McCartney Elyse stappertjes

stella shoes

De torenhoge brogues zijn een ware trend. Wij doen natuurlijk maar al te graag mee en hebben verschillende varianten in de winkel staan. Mocht je deze pareltjes nog niet kennen? Lees dan gauw verder…

Flatform schoenen zijn een behoorlijke trend. De ‘Elyse’ stappers van Stella McCartney zijn er in verschillende varianten. De meest bekende variant is de Elyse met sterretjes, een figuurtje dat je dit najaar heel veel tegen zult komen. De sterren-variant van het schoentje is over de top en daarom ook zo gewild.

Alle schoenen van Stella McCartney worden gemaakt van imitatieleer. Stella gebruikt nooit dierlijke materialen, ook niet in haar tassen. Alle producten zijn dus vegan-proof!

Verder is de schoen opgebouwd uit een dikke rubberen zool, met daarop een houten wedge waardoor je er flink wat centimetertjes bij kunt tellen. Om precies te zijn 8 centimeter.

De versie op de foto hebben wij niet in onze winkel. Wel hebben wij zwart suède, zwart lakleer en een zilver / brons kleurtje. Je kunt ze vinden op onze Facebook-pagina en vanaf morgen op onze webshop!

Een beetje inspiratie nodig hoe je dit pittige schoentje kunt combineren? Wij zijn verliefd op dit outfitje van blogger Viva Luxury.

Big kiss,
Beverly

Share:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *